Деловая сеть Херсон
Компании:1 147
Товары и услуги:75
Статьи и публикации:22
Тендеры и вакансии:1

Які потрібні матраци для майбутніх мам?
Информация может быть не достоверна

Які потрібні матраци для майбутніх мам?
29.07.2017
У цій статті ми розкажемо вам як краще підібрати матрац ортопедичний для майбутніх матусь

     У майбутніх матусь в другій половині вагітності найбільше навантаження випробовує хребет, тому саме в цей період з'являються часті головні болі, а болі і тяжкість в спині стають практично супутниками жінки, навіть коли вона спить.

     Тому ортопедичні матраци для вагітної жінки - цей дійсно порятунок, адже вони дозволяють хребту прийняти те саме правильне фізіологічне положення, яке дасть можливість м'язам спини і шиї розслабитися, знижує зайвий тонус, що у свою чергу відновлює сон. За доступною ціною матрац ортопедичний купити в Києві можна в online- магазині Askona.

     Ресурс зручно структурований, тому підшукати потрібний виріб не буде для вас проблематично. До того ж тут є продумана система фільтрів. Ви можете вказати потрібний вам тип, жорсткість, вказати передбачувану вагу, на який должет бути розраховано виріб.

     Будова ортопедичного матраца дозволяє відновити правильний кровообіг в кінцівках, сприяє насиченню мозку киснем, нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту. Використати такі матраци зручно як влітку, так і зимою за рахунок різного покриття з кожного боку: одна сторона матраца зроблена, як правило, з натуральної бавовни, а інша - з шерсті, яка ідеально зберігає тепло.

     Ортопедичні матраци дають ідеальну можливість вагітним жінкам практично повністю позбавитися від набряків вен, які можуть викликати болі в попереку.

     І окрім цього, такий матрац зручно використати і після народження дитини, адже лежачи на нім дуже комфортно годувати малюка. Коли дитина підросте, в Askona ви зможете придбати матрац і йому. Виріб сприятиме правильному формуванню осанки.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Матрац Мемо Ролл, особливості Матрац Мемо Ролл, особливості
Информация может быть не достоверна
Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл в місті
29.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (99) 981-51
  • проспект Текстильників, 7, Херсон, Херсонська область
Інтернет магазин "IriS" пропонує широкий асортимент матраців в Херсоні на будь-який смак і гаманець. У каталозі представлена продукція перевірених відомих виробників цього напряму, які прекрасно зарек
×